G3M maakt 
DE QRCollectebus

G3M PRESENTEERT DE GEPERSONALISEERDE QR COLLECTEBUS

De kartonnen QR collectebus

Het gebruik van de traditionele collectebus is een bekend beeld bij het collecteren. Veel collectanten, maar ook mensen die doneren, geven nog steeds de voorkeur aan het collecteren op deze wijze. Tegenwoordig wordt er veel hybride gecollecteerd, een traditionele collectebus met hierop (of op het legitimatiebewijs) een persoonlijke iDeal QR code. Zo vangt u 2 vliegen in 1 klap!

En toch….

De bovenstaande wijze van collecteren brengt inmiddels ook een aantal ‘nadelen’ met zich mee binnen een organisatie:

Ook zijn er teruglopende inkomsten uit het collecteren.

Dit laatste, en ook dat er vooral in kleinere plaatsen steeds minder organisatoren te vinden zijn, brengt met zich mee dat dit een oplossing kan zijn om te collecteren met alléén een iDeal QR code. 

Maar hoe doe je dat? Wat gebruiken we als drager? Wat als de vraag naar collectebussen nog maar klein is?

De oplossing? DÉ QRcollectebus!

De voordelen van DÉ QRcollectebus zijn:

Hierdoor kan er met een kleine investering toch gecollecteerd worden in plaatsen met weinig of geen organisatoren. 

Bijgaand treft u een voorbeeld en nog verdere informatie aan. Er zijn veel mogelijkheden. Wij bespreken deze graag met u om tot  ideale QRcollectebus te komen voor uw organisatie.

De in elkaar gezette collectebus

Voordelen van DÉ QRCollectebus

Verpakken en verzenden

DÉQRcollectebus is dusdanig te vouwen dat deze in een envelop of brievenbusdoosje gestopt kan worden. Hierdoor kan het gewoon door de brievenbus en kunnen de portokosten laag blijven. We kunnen het zelfs als een partij aanbieden bij de post zodat het nog aantrekkelijker wordt om te versturen.

Na het produceren van de gepersonaliseerde bussen kunnen deze met de andere collectematerialen verzonden worden. Dit kan bijvoorbeeld naar een organisator, maar ook naar de collectant zelf. Afhankelijk van alle materialen, bekijken wij hoe we dit het beste kunnen verpakken en verzenden. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

Ontwerp

Eerst maken we in overleg een goed basis ontwerp in uw huisstijl. Dit is geheel naar wens in te delen en vorm te geven.

Data

U zorgt dat wij een goed databestand ontvangen met de iDeal QR links en alle andere informatie die op de bus moet komen.

Printen

Wij starten met printen van de bussen. Afhankelijk wat we afspreken, kunnen we dit in één keer doen of in delen/weken.

Verzenden

Wij verzorgen dat DÉ QRcollectbussen en de eventuele andere materialen op tijd bij uw organisator of collectant zijn. Als ze per stuk verzonden worden, dan valt deze gewoon door de brievenbus en hoeft er niemand voor thuis te zijn.

G3M adviseert, denkt mee, vereenvoudigt,
onderzoekt, speurt, lost op, koopt in en bespaart.

MEER WETEN?

Neem contact op met Martiijn Stikkelman

Neem contact op

Heeft u een vraag? Wanneer u het onderstaande formulier invult nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.

Zoekt u promotieartikelen of relatiegeschenken met uw eigen logo, naam of website erop? Wij kunnen hierin alles leveren wat u wil, met de bedrukking die u wil.