G3M is

Service en aandacht

Wij zijn een bureau welke u adviseert bij de inkoop van grafisch gerelateerde producten met als doel een verhoging van kwaliteit en klantentevredenheid.

Aanleveren adresbestanden

Zoals u weet is het belangrijk om zeer zorgvuldig met adresbestanden om te gaan. Zo mag u ten alle tijden GEEN adressen via de e-mail versturen.

Om toch zo makkelijk en veilig mogelijk bestanden bij ons aan te leveren hebben wij onze eigen (Nederlandse) cloud-omgeving. Wij kunnen voor u een aparte map aanmaken met een wachtwoord waar u de bestanden in kan zetten, alleen u en wij kunnen deze map dan benaderen om zo adresbestanden en proeven van brieven etc. veilig uit te wisselen. Wij maken graag voor u een gedeelde map aan.

Aanleveren drukwerk bestanden

Kleine drukwerkbestanden kunnen via de email aangeleverd worden. Als het te groot is voor de email, dan kunt u veilig via onze eigen cloud omgeving de bestanden aanleveren.

PDF Speficiaties

Bij voorkeur krijgen wij een kant en klaar PDF document aangeleverd. Vanuit diverse opmaak pakketten kan makkelijk een PDF gemaakt worden. Als dit niet het geval is zal er een PDF gemaakt moeten worden doormiddel van een PDF creator, bijvoorbeeld Adobe Acrobat.

Let bij het aanleveren van een PDF altijd op:

  • Ingesloten fonten

Controleer dit in Acrobat (Reader) door de PDF te openen en via “Bestand” op “Eigenschappen” te klikken. Ga dan naar het tabblad “Fonts”. Hier moet achter het font “Ingesloten subset” staan.

  • Hoge Resolutie (minimaal 300 DPI)
  • Afloop (Rondom 3 mm)
  • Juiste kleuren (CMYK of Pantone kleuren)
  • Juiste snijtekens

Open bestanden

U kunt ook open bestanden aanleveren, wij zullen wel extra DTP kosten in rekening brengen hiervoor. U krijgt van ons dan ook een PDF ter controle.Zorg dat u in alle gevallen de fonten, afbeeldingen e.d. ook meestuurt.De volgende programma’s ondersteunen wij:

  • Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator
  • Microsoft Word en Powerpoint
    LET OP! Alleen in 1 kleur of Full Color mogelijk en lage resolutie.
  • TIFF, PSD, JPG, AI, EPS is ook mogelijk in sommige gevallen, vergeet hier ook niet de afloop en de snijtekens.

Aanleveren leveranciers (tbv magazijn)

Leveren kan van maandag t/m donderdag tussen 8:30 uur en 16:30 uur en vrijdag tussen 8:30 uur en 13:00 uur.

Let op!
Er is geen heftruck aanwezig, dus leveren d.m.v. een laadklep.

Vooraanmelding
De levering dient minimaal 1 dag van tevoren aangemeld te worden via e-mail: intake@g3m.nl

De e-mail dient de volgende informatie te bevatten:

– Naam Leverancier
– Productnaam + code van opdrachtgever
– Aantal exemplaren in doos
– Aantal exemplaren in bundel
– Aantal dozen per pallet
– Aantal pallets

Aanleverspecificaties

Dozen voorzien van stickers met:
Opdrachtgever, productcode, productnaam, aantal exemplaren per bundel en per doos

– Duidelijke pakbon met alle gegevens
– Leveren op (euro)pallets van 80 x 120 cm (opening aan korte kant)
– Max hoogte van pallet 120 cm
– Gelijk aantal dozen (items) per laag
– Pallets dienen met transparante folie worden afgeleverd

NB Indien een zending niet conform de instructies wordt afgeleverd zal G3M de zending weigeren of behandelingskosten in rekening brengen via de opdrachtgever.

Kwaliteit, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vanuit onze overtuiging en ervaring is G3M zich bewust van het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en kiezen wij voor een bij de organisatie passende invulling van de triple p benadering (Planet, People en Profit).

In principe werken wij samen met kwaliteitsdrukkerijen binnen Nederland, die ISO 9001 gecertificeerd (kwaliteitsmanagement- systeem) zijn, beschikken over een FSC en/of PEFC certificaat in het kader van verantwoord bosbeheer, aantoonbaar werken aan duurzaam produceren met zo min mogelijke milieubelasting en eventueel ISO 14001 gecertificeerd zijn (milieumanagement- systeem). Op deze wijze zijn wij in staat onze klanten duurzame oplossingen aan te bieden. Door samenwerking met drukkerijen binnen Nederland is zeker gesteld dat werknemers zijn beschermd, zowel qua arbeidsrecht, maar ook op het gebied van veiligheid en gezondheid.

G3M beoogt op termijn zelf een gecertificeerde status qua ISO 9001, FSC, PEFC en/of MVO.