G3M is uw verzendpartner

Heeft u iets te verzenden?

Wij kunnen het voor u verzorgen. Of het nu groot, klein, veel of weinig is. Ook periodieke zendingen draaien wij onze hand niet voor om. Uw brief, uitnodiging of andere uiting zullen wij voor u verzorgen.

Een verzending in een envelop? Couverteren!

De snelste en goedkoopste manier voor een verzending is het machinaal couverteren van enveloppen. 

Oftewel het insteken van materialen met de machine in een envelop. Dit is mogelijk voor diverse maten enveloppen.

Heeft u iets bijzonders wat niet machinaal kan? Bijvoorbeeld een gadget of iets wat extra beschermd moet worden in een speciale envelop, dan kan dat niet machinaal. Dit moet dan handmatig ingestoken worden, ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

U kunt gebruik maken van een vensterenvelop maar soms is dit niet mogelijk. Wij kunnen u envelop tegen een zeer scherp tarief ook voorzien van een adres. Dit kan bijvoorbeeld alleen het adres zijn in zwart maar ook u logo kan meteen in kleur op de envelop geprint worden.

In plastic verpakken: oftewel sealen

Uw magazine, periodiek, brochure of andere uiting in plastic verpakken (sealen) gebeurt veel. Het voordeel is dat de ontvanger direct ziet wat het is, daardoor is de attentiewaarde erg hoog. U hoeft ook geen enveloppen te kopen c.q. te laten drukken, hierdoor bespaart u ook nog in de kosten. In het plastic kunnen meerdere items tegelijk geseald worden.

Er zijn verschillende soorten plastic beschikbaar. Goed recyclebaar of zelfs composteerbaar behoort tot de mogelijkheden.

LDPE-Folie

De “standaard” gebruikte folie welke prima recyclebaar is. Verkrijgbaar met en zonder recycle logo.

BIO-Based-folie

Van biologisch materiaal gemaakt, maar recyclebaar als plastic. Het is melkwit en gemaakt van rietsuiker.

Zonder folie of envelop verzenden?

Toch direct uw product laten zien, maar geen plastic verpakking? Geen kosten voor enveloppen? Het kan bij bepaalde brochures en magazines zonder extra bijlages.

Magazines en brochures kunnen automatisch voorzien worden van etiketten met adres. Dit etiket kan ook nog omplakt worden zodat uw brochure dicht blijft bij de verzending.

Oftewel sluitzegels plakken en met een luxe woord: tabberen. Hiermee verzegelt uw magazine of brochure voor de verzending. Dit proces gebeurt ook geheel automatisch.

Gepersonaliseerd verzenden

Uiteraard moet er een adres op de verzending komen, maar soms is dat pas het begin. Zelfs meerdere items gepersonaliseerd in de envelop is voor ons geen probleem. Dit geeft een extra hoge attentiewaarde aan uw zending, uw ontvanger persoonlijk aanspreken op alle vlakken.

Tegenwoordig is privacy een erg belangrijk gemeengoed en wij gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk met al uw bestanden om, maar er zijn bedrijven die een waarborg voor bijvoorbeeld hun adressenbestanden willen. Voor deze klanten hebben we een Non Disclosure Agreement (privacy waarborg).

Deze waarborg geeft u de garantie dat uw adressen vertrouwelijk behandeld worden. Zijn uw bestanden (zowel data als adresbestanden) privacygevoelig, vraag dan naar de mogelijkheden zodat we u op voorhand kunnen informeren en afspraken kunnen maken.

Plannen

Plan uw mailing bij ons in zodat alles tijdig verzonden kan worden. Zo nodig geven wij een passend advies voor uw verzendmethode en/of portotarief.

Aanleveren

U kunt uw (adres)bestanden via onze veilige cloud-omgeving bij ons aanleveren. Ook grote drukwerk-/printbestanden kunt u zo aanleveren. Na de aanlevering krijgt u van ons een proef van het gepersonaliseerde werk, zoals een brief met de adressering.

Produceren

Wij starten met het produceren van het druk- of printwerk. Daarna zullen wij uw poststukken in orde gaan maken voor de verzending.

Verzenden

Op de afgesproken datum zorgen wij ervoor dat het bij het afgesproken postbedrijf (bijvoorbeeld PostNL) aangeleverd wordt. Daarna zal het postbedrijf op de afgesproken datum de post bezorgen.

G3M adviseert, denkt mee, vereenvoudigt,
onderzoekt, speurt, lost op, koopt in en bespaart.

MEER WETEN?

Neem contact op met Martijn Stikkelman

Neem contact op

Heeft u een vraag? Wanneer u het onderstaande formulier invult nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.

Wilt u goed voor de dag komen? Bestel al uw bedrijfskleding, sportkleding, casualkleding, etc. bij ons om een goede indruk achter te laten.