G3M is
Service en aandacht

Veilig en duidelijk communiceren

Voorkom problemen bij het aanleveren van uw bestanden en/of uw materialen. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Aanleveren adresbestanden

Zoals u weet is het belangrijk om zeer zorgvuldig met adresbestanden om te gaan. Zo mag u ten alle tijden GEEN adressen via de e-mail versturen.

Om toch zo makkelijk en veilig mogelijk bestanden bij ons aan te leveren hebben wij onze eigen (Nederlandse) cloud-omgeving. Wij kunnen voor u een aparte map aanmaken met een wachtwoord waar u de bestanden in kan zetten, alleen u en wij kunnen deze map dan benaderen om zo adresbestanden en proeven van brieven etc. veilig uit te wisselen. Wij maken graag voor u een gedeelde map aan.

Aanleveren drukwerk bestanden

Kleine drukwerkbestanden kunnen via de email aangeleverd worden. Als het te groot is voor de email, dan kunt u veilig via onze eigen cloud omgeving de bestanden aanleveren.

Bij voorkeur krijgen wij een kant en klaar PDF document aangeleverd. Vanuit diverse opmaak pakketten kan makkelijk een PDF gemaakt worden. Als dit niet het geval is zal er een PDF gemaakt moeten worden doormiddel van een PDF creator, bijvoorbeeld Adobe Acrobat.

Let bij het aanleveren van een PDF altijd op:

U kunt ook open bestanden aanleveren, wij zullen wel extra DTP kosten in rekening brengen hiervoor. U krijgt van ons dan ook een PDF ter controle.

Zorg dat u in alle gevallen de fonten, afbeeldingen e.d. ook meestuurt.

De volgende programma’s ondersteunen wij:

Aanleveren leveranciers (tbv magazijn)

Leveren kan van maandag t/m donderdag tussen 8:30 uur en 16:30 uur
en vrijdag tussen 8:30 uur en 13:00 uur

Let op! Er is geen heftruck aanwezig, dus leveren d.m.v. een laadklep.

De levering dient minimaal 1 dag van tevoren aangemeld te worden via e-mail: intake@g3m.nl

De e-mail dient de volgende informatie te bevatten:

NB Indien een zending niet conform de instructies wordt afgeleverd zal G3M de zending weigeren of behandelingskosten in rekening brengen via de opdrachtgever.

G3M adviseert, denkt mee, vereenvoudigt,
onderzoekt, speurt, lost op, koopt in en bespaart.

MEER WETEN?

Neem contact op met Martijn Stikkelman

Neem contact op

Heeft u een vraag? Wanneer u het onderstaande formulier invult nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.