G3M is grafisch
in hart en nieren

Uw grafische productie in goede handen

Het grafische vak stroomt al jaren door onze aderen. Wij kunnen u op alle vlakken begeleiden en adviseren in uw grafische werk. Zo ontvangt u de beste prijs- kwaliteits-
verhouding voor al uw drukwerk, printwerk, sign etc..

Drukwerk nodig? Wij adviseren!

Hoe valt u op bij de klant? Of moet het juist iets praktisch zijn? Elk stukje drukwerk heeft zijn eigen kenmerken en doel om te bereiken. Er zijn heel veel mogelijkheden, daar moet u zich niet druk om maken. Wij doen dat voor u! Met onze vaste partners voor de productie, geven wij het beste prijs en kwaliteit advies voor uw productie.

Printen, het nieuwe drukken

De kwaliteit van het printen wordt steeds beter en is op sommige vlakken niet meer te onderscheiden van offset drukwerk. Kleine oplagen zijn hierdoor mogelijk. Wij kijken altijd wat de beste optie is voor uw werk, printen of offset drukken. Hoewel printen? Wij spreken liever over digitaal drukken in de meeste gevallen.

De personalisatie mogelijkheden zijn eindeloos. Personaliseren is in bepaalde gevallen nodig om informatie te verstrekken, zoals bij facturen of het adresseren van een brief. Bij reclamedoeleinden kan het juist extra aandacht trekken bij de ontvanger, die persoonlijke touch doet veel! Dat hoeft niet te stoppen bij een brief, maar dat kan ook bij folders, brochures, mappen etc.

Wat is sign? Uw uitstraling naar buiten

Het is een afkorting van signing, een term die eigenlijk alles omvat voor het communiceren over een bedrijf, merk, product, dienst etc.. Dit kan van klein naar (zeer)groot, binnen of buiten, heel opvallend of juist erg bescheiden zijn. Het belangrijkste is: de boodschap die het moet uitstralen.

Een deurbordje, bewegwijzering, naambordjes of een roll up banner zijn zomaar een paar voorbeelden. Maar denk ook eens aan diverse stickers voor alle mogelijke oppervlakten en verschillende kwaliteiten, voor zowel binnen als buiten.

Een mooi beplakte bestelbus, vrachtwagen of auto valt al snel op in het verkeer, maar ook uw logo groot op uw pand kan een goede eyecatcher zijn. Gevelreclame of buitenreclame kan in diverse soorten en maten, met een spandoek of bord of mooi uitgefreesde verlichte letters. Voor iedere plek of uiting is er wel wat mogelijk.

Hulp nodig bij uw ontwerp?

Goed grafisch werk valt of staat met een mooi ontwerp, in onze eigen dtp-studio zijn we dagelijks bezig om vorm te geven aan uw uitingen. In overleg met u worden nieuwe concepten gemaakt of bestaande aangepast.

Ook aangeleverde bestanden krijgen bij ons een kritische controle om de kwaliteit te waarborgen en eventuele fouten in het bestand op te sporen.

Advies en offerte

Na een oriënterend gesprek zorgen wij dat een passende vrijblijvende offerte op maat ontvangt. Als deze akkoord is, zorgen wij dat de productie wordt ingepland.

Ontwerp

U kunt de bestanden bij ons aanleveren. Indien wij het ontwerp verzorgen, dan zorgen we uiteraard eerst voor een goede digitale proef.

Productie

Als alles gereed is voor de productie, dan zorgen we dat deze tijdig gestart gaat worden.

Afleveren/verzenden

Op de afgesproken datum worden u materialen geleverd. Zorgen wij ook voor de verzending naar uw relaties? Dan zorgen wij dat deze op de gewenste datum op de deurmat valt.

G3M adviseert, denkt mee, vereenvoudigt,
onderzoekt, speurt, lost op, koopt in en bespaart.

MEER WETEN?

Neem contact op met Martijn Stikkelman

Neem contact op

Heeft u een vraag? Wanneer u het onderstaande formulier invult nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.

Zoekt u promotieartikelen of relatiegeschenken met uw eigen logo, naam of website erop? Wij kunnen hierin alles leveren wat u wil, met de bedrukking die u wil.