G3M houd u
op de hoogte

Deel dit bericht op Socialmedia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Geheim: Op verhaal komen

Een onderzoekscommissie welke een mooi rapport moet kunnen aanbieden aan een minister (of ministerie), dat is een speciale uitdaging die we graag aangaan.

Na een offerte en de ondertekening van de geheimhoudingsplicht, zorgen we voor een strakke planning voor het produceren van het rapport. Ook onze producent ondertekend een geheimhoudingsplicht. We hebben hier een speciale vertrouwelijke leverancier voor, die de gehele productie in huis kan doen. Zo beperken we de risico’s en komt het bij zo min mogelijk mensen onder ogen.

Op de afgesproken datum ontvangen we de kopij en zullen wij binnen zeer korte tijd het gehele rapport opmaken, welke dan nog in proef gaat bij de commissie. Uiteraard wisselen we deze informatie via onze eigen beveiligde omgeving uit zodat ook hierin de beveiliging gewaarborgd wordt.

De productie
Het is belangrijk dat het rapport goed leesbaar is, maar aangezien het een zeer snelle levertijd betreft, is digitaal produceren het beste. Bij de meeste printers is inkt glimmend en komt dit als een laagje op het papier te liggen. De leverancier die wij gebruiken voor deze rapporten heeft een digitale pers staan. De techniek is digitaal, de kwaliteit is offset (of misschien zelfs wel mooier!). Hierdoor krijg je een mooie matte uitstraling op mat (offset) papier. Ook de volvlakken komen goed tot zijn recht.

Het eindresultaat
Op de afgesproken dag en tijd worden de rapporten bij (in dit geval) het ministerie afgeleverd met een koerier. Ook de digitale versies voor op internet worden tijdig aan de commissie geleverd voor publicatie. Daarnaast hebben we een mooi ondersteunend infographic gemaakt.

En dan is het eindelijk zover, de overhandiging van het rapport en dan zien we ons eigen werk weer terug in de media:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/04/16/adviesrapport-commissie-donner-stevige-basis-voor-toekomstig-schadestelsel

Een bekend omstreden rapport

Een eerder rapport, welke wij ook opgemaakt en geproduceerd hebben, is het wel bekende rapport in de toeslagen affaire. Zowel het advies rapport als het eindrapport.

https://www.trouw.nl/nieuws/het-advies-van-donner-over-de-toeslagenaffaire-is-een-koude-douche-voor-gedupeerde-ouders~bfd7ec7e/

Omzien in verwondering