G3M houd u
op de hoogte

Deel dit bericht op Socialmedia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoera we zijn jarig!

Als je blieft, een gebakje. Door corona is het helaas onmogelijk geworden om wat aan ons 10-jarig bestaan te doen. De meeste relaties werken vanuit huis en we mogen geen feestje organiseren, dus we zullen het moeten doen met een virtueel gebakje.De start
Na het faillissement van drukkerij Stimuka in 2010 kregen we veel vragen van de klanten waar ze nu hun drukwerk moesten bestellen. Dit zijn we uiteraard meteen gaan regelen en zodoende hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zaten we op
29 september 2010 bij de KVK om ons in te schrijven als G3M.
Het bleek een goede stap te zijn, niet meer zelf produceren en de beperkingen te hebben in een eigen machinepark. Maar goede partners om je heen die ons alles kunnen bieden. Oftewel, we zijn “de grootste drukkerij” van Nederland geworden.

We vonden een pandje in de Wattstraat in Zoetermeer. Een kantoor met een beetje opslag, ach die opslag zat er toch bij, altijd handig dachten wij toen.
 
Langzaamaan gaan we steeds meer dingen naast het drukwerk doen. We stapten in Sign. Van vlaggen tot beletteren kunnen we aanbieden. Ook groeiden we steeds meer in verzendingen. Eerst drukken en daarna de gehele verzending verzorgen.


Meer ruimte
Na 5 jaar, in 2015, werd de opslag steeds belangrijker en we redden het niet meer met het kleine magazijntje wat we hadden. We huurden het pand naast ons erbij en zo verdubbelden we ons magazijn naar ± 200 m2. Er kwamen heuse stellingen in te staan met een heffer. Nu konden we voorlopig vooruit!
 
Na 2 jaar, in 2017, bleken we alweer ruimte te kort te komen. We huurden elders nog een pandje erbij, nog eens ± 100 m2 extra.


Verhuizen
Het drukwerk nam af in de loop der jaren. Veel wordt gedigitaliseerd, oplages gaan naar beneden en zo is onze bedrijfsvoering aan het veranderen. Van drukwerkbegeleiding naar een fulfilment bedrijf. Drukwerk zal altijd een belangrijk element voor ons zijn en dat blijven we uiteraard ook doen! Maar we beseffen wel dat we alleen daaraan niet ons brood kunnen verdienen.
De vraag naar ruimte en verzendingen groeide nog meer en er werd gevraagd om ±300 pallets in opslag te gaan nemen. Het werd tijd om een volgende stap te nemen. Verhuizen naar een groter pand aan de Platinastraat in Zoetermeer. We hebben deze vol met stellingen gezet en zo hebben we nu een opslag voor 600 pallets!
De grootste investering in jaren deden we! Een softwarepakket aanschaffen voor fulfilment: voorraden bij houden, pakbonnen printen, verzendetiketten maken etc.


Fulfilment, drukwerk en de toekomst
Inmiddels versturen we dagelijks informatiematerialen voor de Hartstichting door heel Nederland. Volgende maand starten we met het dagelijks afhandelen van de bestellingen voor Techniek Nederland. Ook weten goede doelen ons steeds beter te vinden voor het afhandelen van hun collecte materialen. Het versturen van collectebussen en andere materialen is ons niet vreemd voor bijvoorbeeld de Hartstichting en het Prinses Beatrix Spierfonds.
Doordat we externe systemen van klanten kunnen koppelen aan ons systeem, komen de orders direct vanuit de bestelsites bij ons terecht en kunnen we zo snel en goed de orders afhandelen.
 
Drukwerk is nog steeds een belangrijke tak van sport voor ons. Ook daar kunnen we ons nog steeds in onderscheiden door mee te denken van het begin tot het einde. Of dat nu een visitekaartje is of een complexe gepersonaliseerde mailing, wij hebben daarin één motto:
 

Service & Aandacht! 

Wij willen al onze klanten en leveranciers danken voor het vertrouwen van de afgelopen 10 jaar en hopelijk kunnen wij dit vertrouwen de komende jaren voortzetten!