G3M houd u
op de hoogte

Deel dit bericht op Socialmedia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Stickers gecontroleerd

Stickers gecontroleerd

De meeste mensen kennen ze wel. Na een controle van de cv-ketel (of andere installatie) wordt er een mooie sticker op geplakt wanneer en dat de installatie gecontroleerd is. Voor onze klant Techniek Nederland verzenden wij elk jaar deze stickers naar hun aangesloten bedrijven.

Deze stickers zitten per 100 stickers op een rol, verpakt in een mooi doosje c.q. dispenser.

15.000 doosjes vouwen en vullen

De doosjes waar deze rolletjes in verpakt worden, worden plano door de drukkerij geleverd en worden allemaal voor gevouwen zodat ze makkelijk te vullen zijn voor een snelle afhandeling.

Gepersonaliseerde rolletjes

Ruim de helft van deze stickers zijn algemeen, maar er kunnen ook gepersonaliseerde stickers besteld worden, met hun logo en/of telefoonnummer erop gedrukt. Dit brengt altijd een secuur uitzoek werk met zich mee om de juiste rolletjes in de doosjes te doen en naar de juiste adressen te sturen.

Goede communicatie is essentieel

Uiteraard is goede communicatie altijd belangrijk, maar zeker in dit soort processen is het extra belangrijk. Vanaf het proces dat de bedrijven de stickers bestellen totdat wij het verzendetiket uitdraaien moet het kloppen. Het is belangrijk dat de drukker van de gepersonaliseerde rolletjes goed aan geeft waar welke rolletjes verpakt zitten. Daarnaast is het zeer belangrijk dat we de juiste adresgegevens kunnen koppelen aan de bestelde rolletjes. Inmiddels loopt dit proces op rolletjes!